Mulle meeldib ettevõtlust vaadata läbi kolme punkti:

Psühholoogia ehk mõtteviis. Kõik esialgu võimatuna näivad ideed, plaanid ja unistused saavad ellu viidud siis, kui nad on toetatud õige mõtteviisiga.

Juhtimine ehk kuidas ettevõte igapäevaselt toimetab. Kui ettevõtte sees on asjad korras (head suhted, ühised läbimõeldud eesmärgid ja lihtne plaan), siis on rahulolu palju suurem.

Turundus ehk milliste tegevuste kaudu ettevõtte ärilisi eesmärke kõige paremini toetada ning teistpidi kliendile lihtne, arusaadav ja kasutoov olla.

Konsultatsioone tehes kohandun täpselt sinna, kus sa hetkel oma tegemistega oled – pole oluline, kas alles alustad või oled juba aastaid tegutsenud. Toetan täpselt nii, nagu sa hetkel vajalikuks pead – kas ühekordselt intensiivsemat konsultatsiooni või pikemaajalist koostööd.

Kui sa vajad mõnes küsimuses abi, aga täpselt ei tea, mida teenuste seast valida, siis võta ühendust ja mõtleme koos plaani.

Kodulehed

Oleme kodulehte luues sulle toeks algusest lõpuni. Meie erilisus on see, et lisaks visuaalsele poolele mõtleme kaasa ka sisulise poole pealt. Iga ettevõtja oskab oma tegemistest rääkida ja koostöös sünnivad parimad tulemused. Mõnikord on kliendil olemas ideaalne ettekujutus, milline leht olema peaks ja mõnikord pole aimugi – ja mõlemad variandid on okei.

Turundus- ja ettevõtluskonsultatsioonid

Iga ettevõte on erinevas kohas ja silmitsi erinevate olukordadega. Pole vahet, kas oled alustav või juba aastaid tegutsenud – hea on istuda maha, kaardistada hetkeolukord ning panna paika uued suunad. Teadlikult ja läbimõeldult tegutsemine toob ka tulemused.

Pikaajaline programm - turundus- ja ettevõtlusteraapia

Ettevõtlus võib kohati olla väga kurnav ja üksildane teekond. Hea on kellegagi plaane, ideid, rõõme ja murekohti arutada ning edasiste sammude jaoks teist vaatenurka, inspiratsiooni ja tuge saada.

Tegutse teadlikult, hirmuvabalt ja rõõmuga!

Minu kliendid minust:

“Võid tulla Kadriani juurde tühja paberiga ja ideega. Uskumatu, kuidas tema mõtted hakkavad kohe liikuma ja sinu ettevõttele sobivat teekonda looma. Kui suund kaob käest, on oluline tema juurest uuesti läbi astuda ja motivatsioon on uuesti laes. ”
Alisa kask

Tugispets.ee

“Minu jaoks oli oluline, et tiim, kes mulle kodulehe teeb, tahab ja viitsib ka minu teenustesse ja olemusse süveneda. Disait tegi just seda. Turundusnõustamise käigus sain nii palju kasulikku uut infot, mida kasutan siiani. Koostöö oli äärmiselt südamlik ja tulemus täpselt selline nagu tahtsin. Ma tundsin, et mind kuulati ja minuga mōeldi kogu aeg kaasa ning pakuti lahendusi, mille peale ehk ise ei olekski võibolla tulnud. Suur suur Aitäh Kallis Disait tiim!”
Elina Karu

elinakaru.ee

“Töötamine Kadrianiga on olnud turunduskonsultatsioonide maailmas absoluutne rõõm. Kõige rohkem meeldib mulle see, kuidas ta sind vaevata juhendab, kuidas ennast kõige tõhusamalt ja lahedamalt esitleda. Tundsin end veidi ekslikult, kuidas jätta ettevõtetes õiget muljet ja Kadrian mitte ainult ei näidanud mulle õiget suunda, vaid jagas mulle ka hämmastavaid näpunäiteid, kuidas oma LinkedIni profiili ja postitusi vürtsitada.”
Stella Adamson

Design By Stella OÜ